egengjorda shorts


if god is on my side, who can be against me?

Nu har sommarjobbet börjat och jag är tröttare än någonsin på kvällarna. Ska gå och lägga mig nu typ. Bilder från festen i helgen tänkte jag lägga upp någon dag. När jag inte dör av trötthet t.ex. Godnatt.
Bild från någon vecka sen på picknik med Martin, Felicia och David. Solen och värmen får gärna komma tillbaka.

Taizé 2014

En liten film från resan också. Hade verkligen hur kul som helst där borta och jag saknar hela stället och alla människor.

h&m


details

Fina spetsdetaljer från H&M-shopping.

Taizé 2014

Tysta parken.
Oyak, där alla hänger på kvällarna. Spelas musik, folk leker lekar och man kan köpa dricka och ätbara saker.
Matkön första dagen.
I kyrkan.
Matkön efter några dagar.
Frukost.
Bibelstudiegruppen jag var med i. SÅ mycket kärlek till alla ♥
På promenad med Ida en dag. Vi blev inbjudna i en svensk/belgisk/fransk kvinnas hem. Så fint.
Mys vid Oyak.
Matkön i slutet av veckan. På denna bild skulle jag säga att ca 90% av alla människor är tyskar.
Lunchhäng.
Promenader med mina skånekompisar. Vi hade så himla kul tillsammans. Spelade gitarr och sjöng på gatorna t.ex.
Norska fotleken. Alla lekte lekar istället för att ha bibelstudier.
Töntar som vi är så ristade vi in våra initialer på ett träd i Tysta Parken ♥
Ljusmässa. Finaste på hela veckan. Var så himla ledsen här eftersom de skulle fara hem precis efter mässan, ville liksom inte gå därifrån.
På vägen hem vann jag en tävling = fick ett kinderägg!
Tack för en fantastisk resa och en underbar vecka. Har träffat så himla många människor som jag är så glad över att ha fått träffa. Saknar Taizé, men det var självklart skönt att få komma hem. Önskar bara inte det var så länge tills nästa gång...

sommarlov

Nu är det officiellt sommarlov. Var på avslutning i aulan för studenterna idag. Stipendieutdelning, tal och lärare som uppträdde. Det var riktigt trevligt och roligt och bra.

Resten av dagen ska spenderas i solen och sen ska jag handla till på lördag samt umgås med vänner ikväll. Imorgon är det läger inför sommarkyrkan och till helgen blir det party. Vi får höras mer när jag får tid!

Diddleys bild från lärarrocken idag. Det ägde.

senaste från RK

Jag gick till Röda Korset i måndags för att leta en 60-talsklänning till på lördag. Kom hem med allt annat förutom en passande klänning. Tänkte i alla fall visa er vad jag köpte.
En jeansjacka som sitter helt perfekt. Hittade den i ett provrum och tänkte "ska jag prova den? den är ju ändå i min storlek" och så gjorde jag det och så var den fantastisk. Är så nöjd.
En klänning, ursprungligen från Asos. Så fin färg och modell och den satt superbra.
Och sist, men inte minst, ett par byxor. Älskar att köpa byxor på Röda Korset och sen antingen göra om dem till shorts eller ha dem som vanliga byxor. Har fyra byxor sen tidigare från RK och två blev shorts. De här ska nog också bli shorts och jag tänkte göra en liten video om hur jag gör det. Låter det bra?

snabbfärgning

I helgen testade jag på Depends snabbfärgning för ögonfransar och ögonbryn. Jag tog färgen brunsvart, tänkte att svart skulle bli lite för mörkt på mig som är blond, och här nedanför ser ni resultatet. Jag färgade endast ögonfransarna och det blev inte jättestor skillnad, men jag var lite rädd med färgen i början. Ska göra en omgång till snart och se om det kan bli mörkare.
 

söndag

Långhelg har det varit och det har varit så himla skönt. Har hunnit övningsköra, umgås med mamma, äta god mat osv. Till veckan går vi till onsdag och sen är det sommarlov. Det innebär jobb, Kroatien, segling och stugan. Låter hur bra som helst. 


hemma!

I tisdags kom jag hem från Taizé och har haft rätt fullt upp sen dess. Kom innanför dörren ca kvart i fem på tisdagen och skulle samlas på skolan halv sex för genrep inför en konsert samma kväll. Jag hann (!!) och konserten gick mycket bra, trots många förkylningar och få reptillfällen. På onsdagen var det skola och sen sov jag i princip hela dagen, var så himla slut i kroppen efter så lång bussresa och lite sömn.
 
Idag då? Idag är det torsdag och sista skoldagen med riktiga lektioner. Jag har bara en lektion idag, 14.30 - 15.55, så min dag blir extremt kort. Men då tänkte jag att jag kunde passa på att blogga lite, kolla igenom alla 600 bilder från Taizé och träna på min redovisning jag ska göra senare idag. Låter som en bra plan.
 
Bilder från Taizé kommer under helgen eller nästa vecka. Har så himla mycket kul och fint att visa/berätta. Kommer nog göra en liten film också, så håll utkik!

RSS 2.0