we don't talk about it

Häng på stranden.
Middag på supermysig restaurang.
Första kvällen med utgång.
Party på rummet.
Mys på rummet och utsikten från balkongen.
Finklädda för middag.
Här är jag i min nya strandklänning!
Åt megastor vattenmelon och taggade utekväll.
Låg varje dag och kollade om vi blivit bruna över huvud taget.
Solnedgång sista kvällen.
Ett litet urplock av bilder från resan. Än en gång - hade det  bra trots regn och åska och sånt. Otroligt bra resa med världens bästa Malin!

makarska

Lite bilder från området där vi bodde.
Hemma från en underbar resa. Det har verkligen varit hur bra som helst i Kroatien. Fint hotell, god mat, sol (några dagar regnade det men äh), bad i klarblått och varmt vatten, goda drinkar och dans nätterna långa. Har massvis med bilder och några jag tänkte visa här på bloggen, men det kommer senare.

sunny day


Vi har varit här en dag nu och trivs som bara den! Hotellet är litet och mysigt (och vi har fin balkong), vi bor vid en hamn och har 100 meter till där allt händer ungefär. Idag tog vi en promenad bort till en strand och låg där i princip hela dagen. Åt god lunch, solade, badade i klarblått vatten och drack gott. Sen har vi även hunnit gå omkring på marknad, boka båtresa till imorgon och jag har just duschat. Vi ska börja göra oss iordning och gå ut och äta snart, det blir säkert superbra.

croatia

Trötta och utslagna sitter vi nu på ett fik i Stockholm. Har spenderat hela dagen här med shopping och god mat och nu ska vi strax börja åka tillbaka mot Arlanda. Planet mot Kroatien går 17.30 och vi är framme kring halv 9 ikväll. Äntligen är vi påväg i alla fall och jag tror och hoppas att vi kommer få en fantastisk resa! Vi kommer ha wi-fi på hotellet så om jag inte uppdaterar här så kommer instagram definitivt uppdateras. Följ mig där, heter @maaaliiinnn 

stugan

Lite blandade bilder från stugan, där jag har varit lite då och då under veckorna. Senast var jag nu söndag - onsdag och det var nog sista gången för i sommar, vilket är väldigt tråkigt. Vi hann i alla fall fira världens finaste mamma som fyllde 50 i måndags och så hann vi bada, äta god mat och bara mysa. Nu är jag hemma för att packa (åker till Kroatien om mindre än 2 dagar!!!), men har inte packat något alls än eftersom jag typ blev dödsförkyld helt plötsligt, så har sovit i princip hela dagen. Tänker vila så mycket som möjligt nu, för jag vägrar vara sjuk på resan.

perfumes


veckan

Hej! I veckan har jag bott på björkskatan och varit hus- och hundvakt. Det har varit en trevlig vecka där jag har jobbat om dagarna, umgåtts med fina vänner, gått promenader, lagat middag, gått på bio och bara myst myst myst. Nu är jag hemma igen, men det är bara för att tvätta och packa om. Imorgon bär det ut till stugan och oj så jag längtar till sandstrand, avskildhet, fotbad, massa mat och sol. Ska bli skönt att vara där ett tag!

PS.Hade tänkt göra några videor ikväll (ska försöka hinna) så det blir lite rolig under veckan. DS.
Bild från i måndags då jag fikade med Felicia och Sanna på friends.


RSS 2.0