and i'm waiting, waiting, waiting for you to walk down the boulevard and to take me

Annettes bild från i fredags.
Haft en himla bra helg. Fredagskvällen började hos mig och avslutades inne på Allstar. Hade en jättetrevlig kväll med massa fina människor. Lördagen spenderades med att ta det lugnt på dagen och mot kvällen rörde jag mig mot Josefine för att fira att hon fyllt 18! Vi åt enchiladas, spelade spel, sjöng, dansade och jag hade en bra kväll. Bästa med allt ändå är att jag fått sova ut ordentligt varenda morgon hela helgen. Ingen och inget som stört mig, har varit hur skönt som helst. Idag ska jag bara mysa hela himla dagen och äta något gott till middag, det är mina planer. Puss.

shoes

Om ni följt min blogg ett tag eller känner mig så vet ni att jag är all about att spara pengar. Jag bryr mig inte minsta lilla om märken och skiter fullständigt i om "kvalitén faktiskt är bättre". Jag köper hellre fler billiga kläder/skor än ett klädesplagg/par skor för mycket pengar. Så när jag fick upp ögonen för Nike Air Force 1 blev jag ledsen eftersom jag tycker de är dyra för att vara ett par vita sneakers. Men! Idag när jag gick omkring så stötte jag på några liknande på Skopunkten för en tredjedel av priset. Ska nog slå till när jag får pengar...

i won't let you fall, i won't let you go


Bild från i söndags.
 
Skolan är igång och jag spelar gitarr så jag blir öm i fingrarna och sjunger tills jag blir hes. Övar övar övar inför onsdag då jag ska spela med Malin och Erik på Nordkalotten, det blir kul. Nu ska jag åka buss snart och mysa hela kvällen. Puss

14 - 17/8

Jag var i Stockholm i helgen (torsdag till söndag) och det var så himla bra och roligt. Vi gjorde väldigt mycket saker, såg mycket osv. men jag tog inte så mycket bilder. Har i alla fall några att visa och de kommer nu!
Vi bodde på Mornington Hotell i Bromma och det var underbart. Så fräscha rum med mysigaste sängarna ever, stort badrum och bara allmänt fräscht. Hotellfrukosten var rena drömmen dessutom.
Det var jag glad över.
En dag var vi på fotografiska och det var himla bra.
Vi hann även med Naturhistoriska samt Cosmonova, som var så coolt. Man satt i biostolar i ett stort runt rum med en bioduk i hela taket och vi såg en film om korallrev. Så bra!
Sprang även omkring i gamla stan. Åt glass, lyssnade på gatumusik, drack kaffe, åt god mat osv.
Sista dagen letade vi oss till Fjärilshuset och där var det supervarmt och fuktigt och vi såg några fina fjärilar. Sen fanns det massor av andra saker och djur där också, t.ex. en tank med hajar! Och små akvarium med fina fiskar som jag fotade.
Hade en mycket trevlig vistelse i Stockholm, hann dock inte med mycket shopping alls men så kan det ju vara. Hann uppleva och se en massa andra saker istället!

eyeslipsface


en dag med min fina mamma på stan


julifavoriter

Länk till min nya kanal : (https://www.youtube.com/channel/UC26twThVVjK-fdWna3w6Qzw)

makeup


RSS 2.0