en liten önskelista

Nu är det bara två veckor tills jag blir 18 år men eftersom jag ska utomlands, ta körkort osv. så önskar jag mig inte något speciellt egentligen. Det här är några saker som jag skulle vilja ha, som jag kollat på många gånger. En glossybox-prenumeration har jag länge velat ha, en box man får hem varje månad med skönhetsprodukter anpassade till vad man tycker om. En Tangle Teezer, en speciell hårborste som man kan använda även i blött hår. Behöver verkligen en ny hårborste så den här skulle vara perfekt! Ett plånboksfodral till min iPhone. Har ett rosa, men det börjar bli lite slitet och så är de ju så himla bra. Ett sött med ugglor eller bara helfärgat. Sist men inte minst så dregglar jag över den här väskan från Indiska. Den är så himla perfekt och fin och alldeles för superdyr. Men önska och längta får man alltid.

wednesday

Idag är det onsdag och det har varit en bra dag. Rätt bra i alla fall. Har hunnit plugga lite, se på tv, äta middag och dricka chailatte sen jag kom hem, mycket mysigt. Ska nog gå och lägga mig tidigt. Fick knappt någon sömn natten måndag till tisdag och mådde riktigt dåligt igår, så nu försöker jag ta igen förlorad sömn. Vill verkligen börja blogga igen, det är ju så roligt att bara få skriva ibland, så ska försöka få in något/några inlägg per dag!
 

nytt i sminkväg plus annat

Ny foundation - äntligen rätt färg, har haft för mörk/orange hur länge som helst, från Kicks.
Baby Lips i färgen/smaken "Peach Kiss", älskar Baby Lips och är så himla glad att de finns att köpa i Sverige nu! Från H&M.
Sen hade de såna här vita silikonskal på Hemtex (så konstigt ställe) för 5:-/st så jag köpte två och tänkte göra lite egna dekorationer osv. Ska bli kul!

lite vår till garderoben

Från Gina Tricot och H&M.

everything's right

Så var påsklovet slut för det här året. Har haft ett jättemysigt och bra lov där jag hunnit vara på fest, springa runt sjön, ha en shoppingdag med mamma, laga goda middagar, äta på restaurang, umgås med trevliga personer och bara mysa på. Har varit otroligt skönt att äntligen fått sova ut ordentligt så det uppskattas. Nu räknar jag ner till min artonde födelsedag, resan till Taizé, sommarlovet, Kroatien och Elida. Sommaren får gärna komma nu.

my love didn't cost a thing

Hej från en människa som är ungefär helt isolerad från internet om dagarna. Haha, nja inte riktigt men utan telefon är jag i några dagar då den är på lagning. Märker hur beroende jag är av den - kolla klockan, höra av sig till vänner och familj, påminnelser (t.ex. väckarklocka!!!), kolla mail, twitter osv. osv. Men det är också rätt så skönt, har fått mer tid till att t.ex. läsa en bok jag har i läxa, så nu är den utläst om 3 sidor, vilket känns jätteskönt!
 
Annars är allt helt okej. Lov om tre dagar så jag klagar inte. Ska bli så skönt att slippa skola i några dagar och bara få ta det lugnt och göra roligare saker. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är så himla trött. Tur man har sovmorgon till 10.20 imorgon så man får sova lite extra! Sov gott hörni!
En bild från i lördags då jag var på fest med temat F. Jag var en färg... Svart. Om det inte syns.

over night curls

Här är den andra videon! Testar, visar och säger vad jag tycker om att locka håret under natten med skumgummirullar!

en vårdag

Här är den ena videon jag lovade att jag skulle ladda upp! Haft så fruktansvärt mycket i veckan, men nu är det äntligen helg och jag fick tid. Hoppas ni tycker om den!
 
PS. Detta var förra fredagen, bara så ni vet. DS.

RSS 2.0