i am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me

Just nu är det lite mycket med allt så jag har inte riktigt tid för bloggen. Jag återkommer på riktigt när allt är bättre.

if you're ready come and get it

Såhär såg jag ut på rockfesten i lördags. Tog en timme att fixa håret och det var hur stort som helst när jag borstade ut det på kvällen. Tur man inte gör sånt här ofta.

the colours that i can't change

Ikväll var vi tre barnvakter då vår före detta sommarjobbsledare hade 40-årsfest för sin man och behövde någon som tog hand om barnen. Vi klädde ut oss och var med på rockfesten, men sen for vi hem till dem och bara tog det lugnt. Trevlig kväll.
 
Nu ska jag snart somna bredvid Erik och imorgon väntar en trevlig söndag, förhoppningsvis.

the way i love you

Idag har varit en himla bra dag. Hade teaterredovisning om medeltiden som var uppskattat och det gjorde allt mycket roligare. Ingen mer lektion, utan endast idrott där vi hade "fångarna i hälsans hus", woooow, det låter så himla avancerat, men det var det inte. Mitt lag vann i alla fall så det var kul! Hann fara och träna också innan UG, Sh' Bam blev det igen - min favoritgrej från och med nu. Sen duschade jag, åt middag och träffade trevliga och saknade människor. Imorgon är jag ledig så jag tar helg nu, så himla skönt!
 

we've got each other after all

Hej på er! Idag har varit en ganska långtråkig och trött dag. Såg film i aulan på morgonen, åt lunch på Waldorf för att fira Elin och väntade till klockan två för att ha sånglektion i en kvart. Var otroligt trött efter dagen, men tog mig iväg på träning ändå och det var så himla kul! Testade på Sh' Bam för första gången och jag älskade det verkligen, sååå roligt!
 
Annars är det terminsuppspel med sången imorgon (ska sjunga den här låten inför några lärare) och jag skrattar och mår bra, ser filmer och umgås med personer jag tycker om. Imorgon har vi "genrep" inför ett uppspel vi ska göra med svenska och historia som handlar om medeltiden, kommer bli så bra! Men ni får ha det så bra, så hörs vi när vi hörs.
Instagrambild från idag. @maaaliiinnn heter jag där!

presents

Presenter från London. Hade önskat att de skulle köpa dem åt mig och att jag skulle ge pengar sen, men så fick jag dem i present. Så snällt!

when the waves are flooding the shores

Nu är kära Erik hemma från London. Överraskade honom genom att gömma mig i hans rum med tända ljus (hade gömt alla mina ytterkläder osv. för att han skulle tro att jag inte var där) och han blev jätteglad. Har lite problem att sova om nätterna, så jag somnade rätt sent medans Erik låg och pratade i sömnen.
 
Har endast hunnit duscha och fara hem idag, nu vet jag inte vad som händer. Ska i alla fall göra i ordning ett inlägg där jag visar vad jag fick av Erik när han kom hem, så himla snällt!

RSS 2.0