we will be victorious

Idag har jag haft på min mammas fina tröja, en gammal svart kofta och nya byxor från rutstore. Älskar byxorna, så himla sköna!


orkar inte just nu

Min iPhone fungerar inte. Tappad i toaletten har den blivit. Så less. Kan inte uppdatera då eftersom jag inte har någon dator som funkar ordentligt heller. Vi hörs när allt är lite bättre!

sing it for the world

Var ute och fotograferade med Josefine i fredags och har sett två bilder än så länge. Hon ville mest bara testa kameran så jag ställde upp! Jag gillar bilderna, vad säger ni?

 

who's laughing, baby?

Hej på er! Sitter just nu och sjunger med till Michael Jackson. Idag har jag varit asduktig och rensat i ett av mina skåp, städat hela rummet och diskat efter middagen. Med lite musik så går allt. På tal om musik så hade jag min första individuella sånglektion i veckan. Det var hur roligt som helst och jag har nu fått en läxa att göra om en låt till "min egen". Jäkligt svårt, har aldrig testat på det förut faktiskt. Ska bli roligt att se om jag utvecklas något i alla fall.

Har varit dålig på att uppdatera, men det är mest för att jag inte har någon riktigt fungerande dator att blogga från. Just nu lånar jag mammas och P-A's, men det kan jag ju inte göra hela tiden. Men nu ska jag iväg och hyra film, ikväll blir det tydligen filmkväll med Erik och Jon. Party!


RSS 2.0