lördag

 
Min blogg.se app fungerar inte och därför blir bloggningen så dålig. Sitter nämligen vid en dator otroligt sällan. Ska försöka blogga mer, vi får se hur det går!
 
Annars så jobbar jag, har filmkvällar med Erik och Jon, fikar, köper kläder för presentkort och längtar efter värmen. Nu ska jag och Erik fixa middag, ha det bra!

Jag är så kär i den här pojken. Han är underbar. Jag älskar honom. Helt otroligt.

when you love someone

Jag lever, jag jobbar, jag sover, jag springer runt sjön (eh, idag i alla fall, hoppas det blir fler gånger), jag myser, jag är i stugor, jag mår rätt så bra helt enkelt. Bloggen hamnar lite efter, men nu är det så. Vi hörs kanske mer i veckan. Nu ska jag se PLL.

stugan

Hänger i stugan i helgen i det underbara vädret. Idag har jag solat, gått på en promenad, druckit sockerdricka, bränt mig på benen och överkroppen, badat fotbad, hoppat på en studsmatta och solat ännu mer. Det är så otroligt varmt och skönt här och jag mår så bra här ute. Nu ska vi snart äta middag och sen blir det att basta. Ha en fortsatt bra helg!

nya iPhoneskal

Fick ett genomskinligt skal i avslutningspresent och har skrivit ut tre bilder att ha i skalet. Såhär blev det :


sommaren är här

Har varit på läger måndag till tisdag med sommarjobbet och imorgon börjar det "på riktigt". Vi ska baka bullar, hålla i en andakt och sjunga hela dagen. Låter bra i mina öron.

Idag var jag med Erik och Jon i stan och vi åt mjukglass med vit-choklad-sås, solade i norra hamn och kollade på converse. Jag provade hur många som helst och ville ha alla. Dör. Efter en middag som bestod av pizza så for jag och Erik ut på en cykeltur runt Luleå. Så himla mysigt i det här härliga vädret! Men nu måste jag (vi) sova, börjar 8.15 imorgon. Sov gott!


sleepyhead

Fick en fråga om vilken låt som är med i videon då jag lockar håret. Svaret är Sleepyhead - Passion Pit!


sommarkyrkan

Imorgon börjar mitt sommarjobb i sommarkyrkan med ett läger från måndag till tisdag. Det känns som att det kommer bli ett bra sommarjobb, även det här året. Kommer nog bli svårt att slå förra året, men man vet aldrig. Har just bastat med min fina Erik och vi ska lägga oss nu. Ha det så bra så hörs vi någon dag!
Sommarkyrkan förra året, så bra!

skolavslutningsoutfit

Jag hade på mig en klänning från inlovewithfashion och skor från skopunkten (har tyvärr inga bilder från igår på dem). Håret satte jag upp i en knut, med hjälp av en hårdonut, och lockade lite av min "lugg".


sommarlov!!!!

Herregud. Nu har jag sommarlov. Har gått ut nian. Grundskolan. Kommer sakna min klass så otroligt mycket!

På bilden här under ser ni lite hur jag ser ut idag. Är så extremt glad, fick stipendium för bästa betygen på skolan - kan inte fatta det! Fick även två biokort för mina mvg:n på nationella proven i matte och engelska. Jag är så glaaaaad!


onsdag

Idag har jag mått illa, sovit, fått frukost på sängen av min älskling, testat skolavslutningskläder plus smink plus frisyr, ätit grillat, cyklat från Erik till pappa, från pappa till mamma, från mamma till Erik och duschade alldeles nyss. Imorgon ska jag och Erik vakna rätt tidigt för att fara in till stan, sen vid halv ett ska jag till Stina för lunch, tror att det kommer bli super! På kvällen ska vi med alla nior på skolan till Klubbviken, hoppas verkligen att det inte regnar.
Har en spricka mitt i överläppen och är trött så jag ska somna in nu snart brevid min älskling. Hoppas ni har det bra!
Skolavslutningen i åttan. Så fina ♥

klasskväll

Igår hade vi en klasskväll då vi var hos en av våra mentorer, eftersom vädret var så dåligt, åt mat, lekte lekar och hade det mysigt. Jag tycker om min klass jättejättemycket och det känns faktiskt sorgligt att vi kommer skiljas på fredag... Inte länge kvar alltså.

Linneas bilder från kvällen.


friday

I fredags var det fest för tjejerna hos mig. Vi lagade pizza tillsammans, åt en massa gott, pratade, lyssnade på musik och hade några tävlingar. Jag tycker att kvällen blev väldigt lyckad, fick otroligt fina presenter och hade bästa umgänget. Tack för en härlig kväll tjejer!


RSS 2.0