Taizé

Nu är jag på väg till Frankrike och Taizé. Vi började åka klockan 10 imorse så vi har hunnit en bra bit genom Sverige och även hunnit med ett matstopp. Snart blir det väl ett till så vi får äta middag. Tänkte skriva när vi ännu är i Sverige och jag har internet. Men jag hoppas att vår resa blir lyckad och att allt är bra hemma i Sverige också. Kram på er


födelsedag plus haul

Visar det jag fick i födelsedagspresent (inte det jag fick i lördags dock, det kommer i ett annat inlägg) samt lite saker jag köpt på senaste tiden!

lördagsfödelsedagsbrunch

Igår kom dessa fina personer hit och åt brunch med mig. Jag (med stor hjälp av Martin, Felicia och mamma) bjöd på amerikanska pannkakor med frukt, bär och sirap, scones med marmelad och ost, smoothies med blåbär, hallon och banan samt några nyttiga chocolate bars. Det var mycket gott och mycket trevligt och jag fick två fina saker också. Den ena luktar jag på på andra bilden.

äntligen fredag

Nu är jag på skolan och ska precis ha sång. Solen är framme och en bra helg väntar. Trevlig fredag!


round and black

Fick en fråga vart jag köpt mina solglasögon på bilden nedan och måste, tyvärr, säga att de är köpta i Överkalix på marknaden i somras. Men det går säkert att hitta liknande på H&M, Åhléns, Gina Tricot osv. billigt!


wednesday

Nu går jag och lägger mig efter en dag med blandade känslor. Gjorde bort ett musikteoriprov och hade sångeftermiddag med alla sångare (vilket var typ hemskt och nervöst fast jag vet inte riktigt varför, det gick inte så bra i alla fall). Efter skolan for jag till pappa och åt hamburgare och fikade sen med honom, farmor, farfar och Pontus. Fick även några till presenter, tack än en gång för dom!

Imorgon är det torsdag vilket betyder fullt upp. Men vi kanske hörs under dagen ändå!
Fina blommor jag fick av pappa idag.

trettonde maj - arton år

Hade en riktigt bra dag igår. Spenderade den med mina fina vänner och min familj, fick helt fantastiskt fina presenter, åt bara god mat hela dagen, var på jättebra konsert och avslutade allt med myskväll med film och te. Kunde nog inte blivit så mycket bättre. Tack igen för alla gratulationer!

Finaste presenten från mamma

tomorrow

Just nu är det fullt upp hela dagarna. Nationella prov, inlämningar, vanliga prov och dessutom så far jag bort om 12 dagar, vilket gör att jag har kortare tid på mig att göra allt. Jaja, det ska gå!
 
Kan verkligen inte förstå att det endast är en månad kvar av skolan. Det är helt galet. När jag kommer hem från Taizé är det endast en vecka kvar av skolan. Nu är snart sommaren här, så skönt. Men nu ska jag nog gå och göra en äppelpaj med mamma och mysa hela kvällen. Imorgon fyller jag 18 och det ska firas med god mat och vänner!
Bild från förra veckan.
 

RSS 2.0