when we stop making fires

Det känns som att jag har fullt upp med saker hela tiden. Skola, prov, ungdomsgruppen, styrelsemöten, umgås med vänner, träffa familjen, födelsedagar osv. osv. Så tråkigt att inte ha tid för bloggen... Dessutom fotar jag otroligt lite också så har som inget roligt att visa.
 
Jag har faktiskt redigerat två videor som ni ska få se inom en snar framtid. Båda lite skönhetsinspirerade och en är en video där jag testar en sak för första gången och ni får se hur det går, resultatet osv. Hoppas ni kommer tycka om dem, jag lägger upp båda under veckan.
I fredags.

en måndag

Oj vad jag inte bloggar nu för tiden, tråkigt tycker jag, men känner att jag inte riktigt har tid. Det suger ju. Gör inte så jättemycket annat - rensar saker, städar, umgås med fina personer, äter. Vill börja blogga mer, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Får se om det kommer någon snilleblixt snart!

Ha det bra så länge, pusspusspussbut in the end he needs a little bit more than me

Allt går så fort framåt och nu helt plötsligt är det sportlov. Under 100 dagar tills skolan slutar och ett underbart sommarlov börjar. Längtar så.
 
Om dagarna gör jag inte mycket värt att nämna. Myser. Sen har jag äntligen börjat träna igen. Så himla skönt och så kul. Tycker om att träna när jag inte känner mig tvingad till det så nu ska jag bara träna så länge jag mår bra av det. Låter som en bra plan.
 
Imorgon är det tisdag och jag ska göra en nervig grej och sen träna och sen födelsedagsfika hos Josse! Det kommer nog bli trevligt. Nu ska jag skriva färdigt en sak och sen se på film eller något. Pusspusspuss.
 

RSS 2.0