festfin

Från inlovewithfashion. Den längst ner till höger är något jag skulle kunna tänka mig att bära på skolavslutningen, så himlahimla fin. Jag är besatt av kläder just nu, haha.

summerfeelings

Ring - Guldfynd by Kenza | Linne - KanDeeShop | Shorts - Runwaydreamz | Solglasögon - RayBan | Converse
Shorts - Runwaydreamz | Clutch - Vivistyle.se

Kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst, men jag vet att jag tycker att båda versionerna är galet snygga. Har inget emot att gå klädd så här en sommardag. Dröm.

another

Jag såg en fin variant av det jag beskrev i inlägget tidigare, på Gina Tricot. Tycker att den är väldigt enkel men ändå väldigt fin och den är bara transparent på baksidan. Den här får mer än gärna befinna sig i min garderob inom en snar framtid. Tack.

mot örnäsgården

Mår mycket bättre nu (gick hem från skolan idag pga mensvärk) så jag ska plugga i hörlurarna och ta en promenad till örnäsgården där ledarutbildning väntar. Men först - byta byxor.

forever 21

Jag har märkt att jag tycker otroligt mycket om transparenta kjolar/klänningar som är kortare fram och längre bak. Hittade några fina när jag sökte omkring och hamnade på Forever 21. Den röda och svarta är samma modell och de är mina favoriter också. Vill ha. Vill ha. Vill ha.

tävlar!

Jag är med i en tävling på Kan Dee's blogg där man kan vinna en valfri tygkasse. Var med du också, hon har så otroligt fina saker på sin webshop!

for you and for me

Har just målat naglarna och ikväll får vi middagsbesök här hemma. Trevligt värre.

i think i forgot what it's like to be in love


make this dream

Bilder från min iPhone.

Bara för att jag inte bloggar alls så kan jag lova att ikväll så kommer en sångvideo upp. Ha inte för höga förväntningar och var snälla eller säg inget alls eller... äh.

jag vet

Jag bloggar aldrig - jag vet. Men det har varit så himla mycket på senaste tiden så jag har inte hunnit med bloggen helt enkelt. Gjorde nationella del A och B, svenska, i tisdags och imorgon är det del C som gäller. Har laddat upp med godis, popcorn och läsk, woho! Men nu måste jag sova, Godnatt på er fina människor.


you can't take that away from me


Kanske lägger upp en video ikväll, min dator dör hela tiden så jag vet inte om jag orkar. Puss.

RSS 2.0