jag har nog inte förstått något än

Ikväll har jag och mamma försökt packa klart så mycket som möjligt. En stor väska och en mindre ska jag packa i - hur ska jag få med mig mer hem!? Jaja, det löser sig. Nu dricker vi te och myser på.
 
Idag var det ju julshow och det gick bra, alla var så himla duktiga. Min grupp (vi hette tydligen "Malin och gänget") sjöng fina Winter song och det var mycket trevligt. Efter det var klart så gick jag, tillsammans med andra estetare och åt lunch. Sen satt vi där och pratade i någon timme och sen, efter lite stopp här och där, så for jag hem.
 
Imorgon är det sista skoldagen för det här året och en dag tills vi far till USA. Det är helt galet och sjukt och knäppt och konstigt att tänka sig och konstigt att packa sommarkläder men oj så jäkla kul. I alla fall så ska vi vara tomtar och fika imorgon, det blir säkert supertrevligt. På kvällen blir det middag med familjen + Erik, farmor, farfar, faster och mormor med julklappsutdelning och mys. Sen ska jag packa det sista och sen sova för att vakna och fara till flygplatsen. Jag har så mycket resfeber. Men jag vet att det kommer bli så himla kul. KRAM PÅ ER NI ÄR SUPERFINA!
Här är vi som sjöng idag, fina tjejer jag var med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Tack för din kommentar!
RSS 2.0