sunday

Igår for jag och Erik hem till Luleå igen för att vi hade ledarutbildningsavslutningsgudstjänst (herregud vilket långt ord) idag. Vi sprang faktiskt en stund igår och sen for vi och hyrde film och myste på hemma.

Idag har det varit en ganska vanlig söndag och ikväll ska jag på dans och sen tillbaka till Eriks stuga. Hoppas ni har det bra!


today is the day

Gjorde en lite annorlunda frisyr idag, vad tycks? Nu ska jag till skolan i alla fall och ha nationellt prov i engelska. Ha en bra fredag!


fredag imorgon.

Efter en promenad hem från UG, laddning inför nationella imorgon (lycka till alla nior!) och lite packande så går jag nu och lägger mig i min underbara säng, som är liiite för stor för endast en person.


pluggar

Är hos min fina Erik och pluggar för fullt. Har så fruktansvärt mycket i skolan veckorna framöver, blä.

mot skolan...

Trött, men ändå glad. Hoppas det blir en bra onsdag, Ni får se till att ha det i alla fall!


sjunger i domkyrkan

Vart jag mig i världen vänder - Den svenska björnstammen
Wake up dead man - U2
Hallelujah - Leonard Cohen

Jag själv tycker att Hallelujah var finast och bäst och roligast att sjunga. Vad tycker ni?

trött måndag

Idag är det måndag och jag har sett min preliminära antagning, inte riktigt fattat den, varit i skolan och sen legat hemma och frysit. Ikväll ska jag på ledarutbildning, men först ska jag äta lax. Ha en fortsatt bra måndag, det kommer upp några filmer medans jag är borta!

söndag bara

Då var det söndag igen då och denna helg är snart över. Ne okej, så ska jag inte tänka än. Idag ska jag nämligen hinna plugga lite, spendera flera timmar i domkyrkan (ska ju som sagt sjunga där ikväll) och även hinna på dansen. Vi får väl se hur det går.

Har inte så mycket mer att säga så jag tänker bara önska er en fortsatt bra helg. Vi hörs!

come what may

Har varit på stan idag och köpt nya svarta byxor, woho! Köpte även shorts som jag tänker använda till att sova i och vanliga svarta leggings. Lite sånt jag behövde bara. Hade även en mycket trevlig förmiddag!

Sen har jag även myst med Erik och även lite med lilla, söta flickan på bilden under. Hur söt!?


friday

Hej på er! Kom just till Erik efter en promenad på ca 20 minuter, det var riktigt härligt faktiskt och jag känner mig duktig som inte bara åker buss, hehe.

Ikväll ska vi nog bara mysa på, är rätt så trött, och det låter jättebra i mina öron. I helgen ska jag även hinna träffa Tilde och planera en idrottslektion som vi har på måndag och sjunga på en ungdomsledd gudstjänst. Tror att den här helgen kommer bli bra.
image description
Mitt långa hår. Saknar det. Lite.

glee

Sitter och ser på Glee, vilket var huuur länge sen som helst. Försöker även bota min hemska mensvärk med värmedyna, treo, choklad och mjukiskläder.


it's getting worse

Min förkylning blir sämre och sämre ju senare det blir. Usch, det är inte kul. Ska vila lite nu och sen försöka plugga biologi och engelska. Nationella imorgon - lycka till allihopa!


mår bättre...

Mår bättre idag än igårkväll, så jag kanske stannar hela dagen i skolan. Får se.


tisdag kväll

Det gick inte så bra med pluggandet. Jag somnade istället. Fast det var nog väl behövt, jag mår verkligen inte bra. Funderar på att (om jag ens är så pigg så jag orkar kliva upp imorgon) jag bara ska gå till skolan för att göra matteprovet och sen gå hem igen. Jag orkar inte vara till kvart över tre i alla fall.

Jaja, hoppas ni har haft en bra kväll. Kram!


vad jag gjort under dagarna...

Klippt av håret en bra bit! Myst i Dundret. Varit på stan. Gått på hockey med Josse.
Gjort ett fint tyskaarbete. Fått hem ett paket. Haft röda läppar. Varit på -30 festivalen.
Varit glad. Dansat street. Inte varit med på idrotten för att vila halsen till spets. Bakat bullar på hk:n.
Var nervös inför spetsuttagningen. Satt upp fler bilder på väggen. Myst med Nisse. Haft muckfoto och jag var...
Lucius Malfoy! Fått påsklov och hängt med Erik och Josse. Ritat en söt val. Spenderat tid med finaste. ♥
Varit finklädd för påsk. Ätit glass. Haft på mig Erik skjorta. Varit ännu mer på stan.
Bowlat med UG. Ätit årets första mjukglass. SOLAT! Lockade håret när jag inte hade något bättre för mig.
Varit duktig och pluggat med Erik. Varit lite finklädd. Varit ledsen för skolan börjat igen. Längtat ihjäl mig.

i'm back

Nu är jag tillbaka, sjuk dock, men ändå. Efter ca 1 och en halv månads bloggpaus så känner jag att jag kan börja blogga igen. Kommer nog inte blogga så mycket som förut, men det får ni stå ut med. Har rätt mycket i skolan nu när sista perioden precis har börjat och jag har några prov kvar från förra perioden eftersom jag blev sjuk.

Mitt påsklov var i alla fall bra och senare tänkte jag visa lite bilder från det som hänt medans jag varit borta. Men nu - plugg och middag. Vi hörs!

Snart sommar!

RSS 2.0